söndag 29 november 2009

Julkalender på G!

På onsdag börjar den. Julkalendern! Jaja, den på teve. Och den på radion. OCH den som mina vänner Kalle och Per har gjort.

Ärligt snott från facebooksidan:

Julen närmar sig med stormsteg och för att vi alla ska komma i rätt stämning kommer återigen en julsaga att berättas!

Våra hjältar i år heter Hans och Frans. Dessa unga män får ofta klara sig på egen hand, deras berömda föräldrar Borgmästare Glas och Polismästare Klas har inte mycket tid över. Under ett av deras strövtåg på en markad får de lotter av en lottförsäljare och vinner en kryssning till Julön. Kanske var vinsten lite väl lätt vunnen? Dessvärre ges våra hjältar ingen tid till att begrunda detta, kryssningen avgår genast och Hans och Frans hinner inte ens packa innan de befinner sig till sjöss!


Väl på kryssningen ordnas det varken lekar eller buffé, istället finns där aktiviteter av ett helt annat slag... Något lurt verkar vara i görningen men vad?

Missa inte hur denna rafflande historia rullas upp!

Observera att du inte behöver vara nånstans eller någon tid för att lyssna på sagan, allt finns gratis för hemladdning eller direkt lyssning på internet. Du behöver inte heller lyssna på en del varje dag, du kan t ex lyssna på alla delar den 24 december. Enkelt för din julglädje!


http://www.julsaga.tk
finns allt du behöver.
Stöter du på några problem med att lyssna eller att ladda hem, tveka inte att maila oss på: per_baltzar@hotmail.com eller här på facebook.


Och gissa vem som illustrerat?! Yes, moi! Här kommer ett smakprov:

Inga kommentarer: